Clinics

tafeltennisclinicTafeltennis is een sport die door iedereen beoefend kan worden, en omdat het voor iedere doelgroep leuk én uitdagend moeten zijn, zijn de tafeltennisclinics van MJ perfect op maat.

Door het vele uitnodigende materiaal en de methodische en gedifferentieerde oefenstof maken wij er voor iedereen(!) een sportief feestje van. Daarnaast stimuleren wij, afhankelijk van de doelgroep en activiteit, onze deelnemers eens langs te gaan bij de vereniging in de buurt.

Een voorbeeld van ons multi-inzetbare materiaal is het Push-Pong. Deze vereenvoudigde vorm van tafeltennis hebben we ontwikkeld voor o.a. jonge kinderen, kinderen in het speciaal onderwijs, revalidatiecentra en ouderen.

Ook bij woonzorgcentra organiseren we clinics. Bekijk de paginatafeltennisclinics ‘Woonzorgcentra’ voor extra informatie hierover.

Een spectaculaire tafeltennisshow vooraf, tussendoor of afsluitend aan een clinic is ook mogelijk. Voordat de groep zelf aan de slag gaat, kunnen wij de deelnemers, in een nader te bepalen tijdsduur, een kijkje laten nemen in de oneindige mogelijkheden van het tafeltennisspel.

MJ Tafeltennis kan voor verenigingen ook goed ondersteuning bieden bij het opstellen van een financiële aanvraag voor bijvoorbeeld het aanbieden van tafeltennisclinics op scholen. Daarbij ligt onze specialiteit natuurlijk bij de uitvoering van de clinics.

Door het hele land voeren wij voor veel verschillende verenigingen clinics uit op/voor scholen, schoolsportdagen, instuiven, etc. Veel activiteiten herhalen zich waardoor tafeltennis (en dus uw vereniging!) een vaste waarde is op de belangrijke jaarlijkse promotiedagen in de regio van de betreffende club.

De MJ Tafeltennisspeeltuin wordt ook steeds populairder. Bij veel tafeltennissenverenigingen zetten we deze uit bij bijvoorbeeld de seizoen- opening en/of afsluiting, maar ook jubileums, open dagen e.d. zijn goede voorbeelden waarbij MJ aanwezig is (i.c.m. een demonstratie).

Neem gerust contact met op om de mogelijkheden te bespreken.

Materiaal: MJ Tafeltennis regelt voor uw al het benodigde materiaal
voor de uitvoering van de activiteit.

Groepsgrootte: Afhankelijk van de locatie en doelgroep

Doelgroepen:
Hieronder treft u een overzicht van onze doelgroepen:clinic tafeltennis
-verenigingen
-bedrijven
-particulieren
-BO & VO
-speciaal onderwijs
-woonzorg- en ontmoetingscentra
-revalidatiecentra
-BSO, NSO en kinderopvang
-inrichtingen
-gevangenissen
-campings

Staat de gewenste doelgroep er niet tussen? Geen probleem!
Neem gerust contact op.

Kosten en tijdsduur

Elke activiteit heeft zijn eigen invulling en tijdsduur. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor uw gewenste clinic.

De totale kosten bestaan uit:
-trainerskosten
-materiaalkosten
-administratiekosten
-reiskosten (gerekend vanaf Heemstede)tafeltennisles
(-zaalhuur)

tafeltennisclinic