Interne toernooien

Informatietafeltennissen 

Het organiseren van een strak tafeltennistoernooi binnen een vereniging of organisatie is een flinke klus. MJ Tafeltennis heeft veel ervaring met de voorbereiding, uitvoering en nazorg van allerlei verschillende toernooivormen. Concreet gezegd: de organisatie.

Wij verzorgen uw complete uitvoering d.m.v. een duidelijke uitleg, een strak wedstrijdschema en een prijsuitreiking met een heus prijzenpodium. Door onze ervaring met verschillende toernooivormen zorgen wij ervoor dat uw gewenste eindtijd haalbaar is.

Voorbeelden van toernooien die wij organiseren zijn basisscholenkampioenschappen en interne toernooien. Bij laatst genoemde kunt u denken aan o.a. discotafeltennis, een plankentoernooi of een minibatjestoernooi.2

Een leuke toevoeging voor een toernooidag is een demonstratie. Iets waar alle deelnemers het zeker nog over zullen hebben na afloop van het toernooi. Bekijk de pagina ‘Demonstraties’ voor meer informatie hierover.

Uiteraard kunt u ook zelf een toernooivorm aanreiken die MJ Tafeltennis voor uw vereniging/organisatie uitvoert.

De kosten worden per activiteit bekeken. Afhankelijk van de groepsgrootte, tijdsduur, locatie e.d. maken wij een offerte op maat voor u.

Wilt u een strak en goed georganiseerd toernooi neerzetten? Twijfel dan niet om contact op te nemen om te zien wat er allemaal mogelijk is.

pingpongtoernooi