Teamuitjes

Informatie1

Zoals u bij de activiteiten heeft kunnen lezen, verzorgen wij bedrijfsuitjes voor grotere groepen. Een tafeltennisbedrijfsuitje heeft als invulling een toernooi van een aantal uur met een eventueel aansluitend buffet naar keuze. Uiteraard bieden wij dit ook kleinschaliger aan. In dat geval noemen wij het een teamuitje. Als invulling kunt u kiezen tussen een clinic of toernooi.

Bij een teamuitje kunnen we bijvoorbeeld denken aan een team docenten van een school, maar ook aan een uitje voor een (jeugd)voetbalteam of muziekgroep.

Groepsgrootte clinic en toernooi:
Afhankelijk van de locatie, uw wensen (o.a. m.b.t. consumpties) en de groepsgrootte spelen we een enkel- of dubbeltoernooi. Deze genoemde punten hebben ook invloed op de totale tijdsduur en kosten van de activiteit.

Clinic:2
Indien u kiest voor een clinic, dan kunt u denken aan een tafeltennistraining waarbij de beginselen van het tafeltennis op maat aan de hand van het niveau van de groep worden geoefend.
Er worden verschillende oefeningen gespeeld waarbij de aandacht ligt bij het trainen van o.a. techniek, service, effecten en regels.

Toernooi:
Bij een toernooi starten we met een toernooiuitleg en zullen de deelnemers in verschillende poules wedstrijden gaan spelen . Na de poulewedstrijden gaan we verder met de kruisfinales totdat de grote winnaar bekend is.

Bij zowel een clinic als toernooi zal er halverwege het teamuitje een korte professionele demonstratie gegeven worden door MJ Tafeltennis. Uiteraard is er tussentijds ruimte voor een hapje en drankje.

Locatie en consumptiesbedrijfsuitje

MJ Tafeltennis biedt onderstaande locatie aan voor uitvoering:
-Sportpark HBC, accommodatie HBC Tafeltennis, Cruquiusweg 39 te Heemstede

Tijdens het gehele teamuitje is er de beschikking over de bar van de accommodatie. Hier heeft u voor, tijdens en na het teamuitje de mogelijkheid om met elkaar een drankje te drinken.

Afspraken die gemaakt kunnen worden over consumpties:
-Drankjes worden geturfd en aan het einde van het bedrijfsuitje contant afgerekend.
-Deelnemers krijgen p.p. een x aantal consumpties.
(hierbij uitgaande van een vaste prijs per consumptie).
-Deelnemers betalen hun consumptie(s) direct aan de bar.

In overleg is een externe locatie voor de uitvoering van het teamuitje natuurlijk ook mogelijk!

Neem gerust contact met ons op.

tafeltennisuitje