Het bedrijf

MJ Tafeltennis is het bedrijf van tafeltennis(enter)trainers Mark Mulder en Jeroen Kuijt. Een bedrijf dat staat voor activiteiten op maat voor iedereen!

MJ Tafeltennis werkt met zeer verschillende doelgroepen. Binnen iedere activiteit wordt er gedifferentieerd en worden oefenvormen methodisch toegepast. Daardoor tafeltennist iedereen op zijn/haar eigen niveau wat er voor zorgt dat alle doelgroepen op maat bedient worden.

Naast het promoten van de tafeltennissport, is de doelstelling om de deelnemers van de activiteiten te motiveren en enthousiasmeren om (meer) te sporten/bewegen.

MJ Tafeltennis is continu bezig zijn aanbod en activiteiten te vernieuwen om vaste en nieuwe klanten te kunnen voorzien van passende en verrassende activiteiten op maat.

Zelf tafeltennissen M & J al zo’n 17 jaar met veel plezier bij HBC Tafeltennis in Heemstede. Momenteel komt het competitieteam uit in de Landelijke 2de divisie. Daarnaast zijn Mark en Jeroen beide in het bezit van het Tafeltennistrainer 3 diploma.

 

tafeltenniskampen

IMG_1704