Jeroen Kuijt

jeroen kuijtNa de CIOS opleiding en diverse banen in de sport, begon in 2012 het echte ondernemen. Samen met Mark begonnen we MJ Tafeltennis.

Op 10 jarige leeftijd begon ik met tafeltennissen. Ik nam deel aan het Kindertafeltennisfeest (basisscholenkampioenschap van Heemstede e.o.) van HBC Tafeltennis. Vanaf het moment dat ik lid werd trainde ik veel en had ik ontzettend veel plezier in de sport. In mei 2007 werd het harde trainen beloond en mocht ik mezelf met mijn twee teamgenoten, na het winnen van de Kampioenspoule, het beste jeugdteam van Nederland noemen. Individueel was mijn grootste succes in juni 2005. Ik werd toen tweede van Nederland bij de jongens kadetten (t/m 16 jaar) bij de Nederlandse Jeugd Meerkampen.

Na deze successen stortte ik mij steeds meer op deze sport. Ik begon met training geven en het organiseren van toernooien en evenementen op de club. Dit was een goede voorbereiding op het CIOS, waar ik in 2010 mijn diploma heb behaald.

Met veel plezier ben ik samen met Mark van hobby werk gaan maken en hebben we een prachtig bedrijf op gezet. Wij laten met MJ Tafeltennis zien dat wij voor iedere doelgroep een activiteit op maat kunnen verzorgen. Onze hoofdingrediënten hiervoor zijn plezier, innovatie een succesbeleving én uitdaging.