Mark Mulder

mark mulderMet een heleboel energie zijn Jeroen en ik in 2012 onze eigen onderneming gestart. MJ Tafeltennis groeit hard en door het hele land zetten wij onze activiteiten uit.

Ik zat in groep 6 toen ik bij Ttv Haarlem begon met tafeltennissen. Door vrienden en vriendinnen die in Heemstede op tafeltennis zaten ben ik vrij kort daarna bij HBC gaan spelen. Bij deze grote club had ik veel uitdaging ging ik steeds beter spelen. Bij de jeugd heb ik twee jaar op het hoogste niveau mogen spelen.

Hierna ben ik me binnen de vereniging met andere vrijwilligers gaan richten op het organiseren en begeleiden van jeugdactiviteiten. Het begeleiden, coachen en het spelniveau van de deelnemers verbeteren, zijn voor mij de leukste aspecten van het werken in de sport. Natuurlijk moet spelplezier daar altijd bij aanwezig zijn.

Momenteel gaan het hele land door om op verschillende locaties kinderen, volwassenen en ouderen te entert(r)ainen en op een leuke speelse manier te laten bewegen.ย De sport zรณ aanpassen dat deze voor elk niveau en elke leeftijd een succesbeleving oplevert, is geweldig!