Referenties

Frank Paymans
Eigenaar Testersuite
Om ons 5 jarig bestaan te vieren heeft MJ Tafeltennis een clinic verzorgd bij ons op kantoor. Door het enthousiasme en de professionaliteit van Jeroen is het een super geslaagde middag geworden. Ieder bedrijf dat op zoek is naar een leuke middag ontspanning voor de medewerkers zou ik dit zeker aanbevelen.
Andrea du Pau
Zorgcentrum Meerwende
Het is altijd even over een drempel stappen om te beginnen aan een beweegactiviteit als je wat ouder bent. Er zijn altijd wel redenen om het niet te doen. Jeroen en Mark van MJ tafeltennis weten iedereen met hun charmes en opmerkingen te motiveren. Eenmaal bezig met de activiteit zie je dat een bewoner fanatiek wordt, gemotiveerd is, plezier heeft en vooral een glimlach op zijn/haar gezicht krijgt. Met als resultaat dat de bewoner niet meer te stoppen is. Deelnemers verlaten deze activiteit dan ook met een voldaan en tevreden gevoel. Het blijft prachtig en genieten om dit tafereel te aanschouwen.  
Nicoline Klardie
Wat een grote verrassing om mijn dementerende vader vorige week ineens actief te zien tafeltennissen!! Onder de enthousiaste begeleiding van MJ Tafeltennis was het een perfect verzorgde middag. Er was aandacht voor elke bewoner en de aangepaste materialen zijn prachtig voor deze doelgroep. Ook weten de begeleiders precies de juiste toon te vinden om de mensen mee te laten doen. Zowel  de bewoners die aan het tafeltennissen waren als de bewoners die zaten te kijken hebben veel plezier gehad!
Diana de Gier
Zorgcentrum De Meerstede
De activiteit van MJ Tafeltennis is altijd een feestje, vol passie, enthousiasme en overtuiging weten jullie onze cliënten mee te nemen in de wereld van de tafeltennis en  op deze manier een actieve bijdrage te leveren aan de vitaliteit en bewegen voor onze cliënten. Cliënten hebben weer een superleuke middag gehad, namens de bewoners hartelijk dank
Marjolein Dompeling
Reinaldahuis
MJ Tafeltennis heeft de afgelopen 2 jaar ieder kwartaal een heerlijke middag tafeltennissen in het Reinaldahuis gerealiseerd. Iedereen vindt dit een geweldige activiteit: medewerkers, vrijwilligers , maar vooral onze bewoners kijken elke keer weer uit naar deze middagen! Het enthousiasme van Mark en Jeroen werkt zeer aanstekelijk en zo wordt beweging spelenderwijs gestimuleerd! Door het prachtige, aangepaste materiaal is deze activiteit voor iedereen haalbaar. Alle bewoners, ongeacht eventuele beperkingen , kunnen meedoen, maar ook kijken is een feestje!
Arjan Davids
Leraar Hageveld
"De tafeltennisclinics door Mark en Jeroen worden met zeer veel enthousiasme en vooral passie gegeven. Deze twee heren zijn zo gek van tafeltennis dat het aanstekelijk werkt! Ze krijgen zelfs een groep pubers op onze school ,schijnbaar zonder enige moeite, serieus en met plezier aan het spelen! Hoe dat kan? Gewoon omdat de leerlingen zien hoe oprecht hun enthousiasme is over deze sport!"
Mariska Roozen
Moeder Gijs
Vorige week hebben Gijs en Hidde een tafeltennispartijtje gehouden met 13 vriendjes. Ze hebben een superleuke middag gehad! Van snoepjestafeltennis, een gave demonstratie tot de tafeltennisrobot… erg origineel allemaal. En wat ’n enthousiaste trainers zijn Mark en Jeroen, die weten wel hoe ze 15 kids een leuke middag bezorgen! Bedankt mannen, de kids hebben genoten!  Quote gijs:  Ik vond het heel leuk en het werd allemaal super goed uitgelegd waardoor we er heel veel van leerden. We hebben ook veel verschillende soorten spin geleerd. 
Kevin Floor
Gymleraar Johannesschool & de Leerwinkel
Spectaculaire demonstratie en uitdagende spellen voor de kids. Ik doe het ze niet na!
Imca Hadders
De Houttuinen
Wat een gezellige en sportieve middag hebben we weer achter de rug ! Bewegen staat bij de Houttuinen hoog in het vaandel en daar sluit MJ Tafeltennis naadloos op aan. Met het uitdagende en aangepaste spelmateriaal weten Jeroen en Mark iedereen aan het bewegen te krijgen. Door de slimme aanpassingen van de tafels wordt een beroep gedaan op de mogelijkheden die bewoners hebben, zodat iedereen op zijn eigen wijze mee kan doen. Ook de demonstratie was weer knap en humoristisch, ontzettend leuk om naar te kijken. We zien al weer uit naar de volgende keer!