Kampen

GA MEE MET MJ OP TAFELTENNISKAMP!

Je kunt je nu inschrijven voor het onderstaande kamp.

 

 

 

 

AANKOMENDE KAMP:
MJ Zomerkamp Tilburg: 18 t/m 24 augustus 2018

Er zijn nog 9 plekken beschikbaar!

Kosten:
MJ Zomerkamp Tilburg: €275,- (18 t/m 24 augustus 2018)

Ieder jaar organiseert MJ Tafeltennis tafeltenniskampen. Kampen waar jij bij kan zijn! Uiteraard gaan we bij ieder kamp heel veel tafeltennissen waarbij er iedere dag wordt getraind op de fijne kneepjes van het tafeltennis, de nieuwste technieken, tactieken en trickshots. Internationals en gerenommeerde trainers laten zien hoe het er in de top aan toe gaat.

Bekijk snel de video van het MJ Zomerkamp 2017!

Daarnaast gaan we nog veel meer doen met elkaar. Wat te denken van o.a. een stoere bootcamp, een knotshockeytoernooi, een echte conditietest, een MJ-bioscoop, een peanutbaltoernooi, een frisbeetoernooi, zwemmen en een bonte avond!

Voor wie:
De kampen van MJ Tafeltennis zijn voor iedereen die het te gek vindt om op tafeltenniskamp te gaan, naast het tafeltennissen leuke andere (sportieve) activiteiten wilt doen en nieuwe vrienden wilt maken.

Locatie:
De locatie verschilt per kamp. Bij weekkampen is er ook nog een aparte accommodatie waar we o.a. slapen en andere (sportieve) activiteiten uitvoeren.

Leiding:tafeltenniskamp
De leiding van MJ Tafeltennis bestaat uit gezellige, sportieve, enthousiaste, ervaren trainers die er samen met jullie een fantastische kamp van gaan maken.

Internationals:
Het mooie van een MJ kamp is dat er tijdens het kamp minimaal één (ex)international aanwezig is en/of langskomt. Natuurlijk komt hij/zij om training te geven (om tegen jou te spelen) en om jou een stuk beter te maken! Ook zit je samen te lunchen en kan je wanneer je maar wilt jouw belangrijke vraag aan hem of haar stellen.tafeltenniskampen

Catering:
Bij alle kampen zorgt de MJ begeleiding er voor dat het lichaam klaar is voor alle sportieve activiteiten en uitdagingen. Naast de normale maaltijden zal er meerdere keren per dag een tussendoortje, drinken en fruit klaarstaan voor iedereen. Wanneer je toch nog trek krijgt is er ten alle tijden wat te eten.

MJ cadeau:
Iedere deelnemer ontvangt een gaaf MJ cadeau! Ook zou het zomaar eens kunnen dat de kinderen tijdens het kamp nog een extra verrassing te wachten staat!

Kosten:tafeltenniskampen
Het inschrijfgeld verschilt per kamp. Deze zijn bovenaan de pagina te vinden. Bij de totaalprijs zijn inbegrepen: alle maaltijden, huur van de accommodaties en alle activiteiten.

Sluiting inschrijving:
De inschrijving is gesloten wanneer het kamp vol is. Het aantal beschikbare plaatsen verschilt per kamp. Deelname gebeurt op volgorde van ontvangst van de inschrijving. Kinderen die zich inschrijven wanneer het kamp al vol zit, zullen op volgorde van aanmelding op de reservelijst terecht komen.

Elke deelnemer ontvangt ruim voor aanvang van het kamp een mail met het (definitieve) programma, een deelnemerslijst en een paklijst.

nttb  tafeltenniskampen