Kampen

Kampen

Of het nu zomer of winter is, niets is zo leuk als vakantie. Om er voor te zorgen dat jouw vakantie onvergetelijk wordt, organiseert MJ Tafeltennis – Events ieder jaar tafeltenniskampen. En jij kunt er bij zijn! Uiteraard gaan we tijdens het kamp heel veel tafeltennissen. Iedere dag wordt er getraind op de nieuwste technieken en tactieken en brengen we je de fijne kneepjes van de sport bij. Maar we leren je ook coole trickshots, zodat je andere tafeltennissers op spectaculaire wijze kunt laten zien hoe goed je bent.

 

En dat is nog niet alles. Tijdens een zomerkamp doen we namelijk veel meer dan alleen tafeltennissen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een stoere bootcamp, een peanutballtoernooi, een MJ-bioscoop en een bezoek aan een tropisch zwembad? Bovendien sluiten we het kamp natuurlijk af met een feestavond, waarop we nog één keer alles uit de kast halen om de week goed af te sluiten!

 

Benieuwd naar de vorige kampen? Bekijk snel de aftermovie van het MJ Zomerkamp 2020 (XL-versie) of de video van het MJ Zomerkamp 2019!

 

Voor wie zijn de kampen van MJ Tafeltennis – Events bedoeld?

 

De tafeltenniskampen van MJ Tafeltennis – Events zijn bedoeld voor iedereen die het te gek vindt om op kamp te gaan, nóg beter wilt worden in tafeltennis en genoeg energie heeft voor een gezellige sportieve week. Er wordt veel plezier gemaakt, maar ook serieus gewerkt aan het verbeteren van tafeltennisvaardigheden. Iedere keer bestaat het deelnemersveld uit landelijke (divisie) t/m startende spelers van verenigingen uit heel het land. Ook als je (nog) niet op tafeltennis zit ben je van harte welkom.

Leiding en special guests

 

De leiding van MJ Tafeltennis – Events bestaat uit gezellige, sportieve, enthousiaste en ervaren trainers, die er samen met jullie een fantastisch kamp van willen maken. Bovendien komen er tijdens het kamp altijd een of meerdere (ex-)internationals langs als special guest. Om training te geven, om je te coachen, om tegen jou te spelen, kortom: om jou nóg beter te maken! Tussen de trainingen door zit je samen met hem of haar te lunchen en kun je deze topspeler het hemd van het lijf vragen.

 

Locatie, catering en kosten

 

De locatie van MJ Tafeltennis – Eventskampen verschilt per editie. Bij weekkampen zorgen we voor een aparte slaapaccommodatie op of nabij de locatie waar de dagelijkse activiteiten plaatsvinden. Bij alle kampen zorgt de MJ begeleiding er bovendien voor dat het lichaam klaar is voor alle sportieve uitdagingen. Dit betekent dat er naast ontbijt, lunch en avondeten meerdere keren per dag tussendoortjes, drinken en fruit klaarstaan voor iedereen. Daarbij houden we natuurlijk rekening met eventuele allergieën, diëten en geloofsovertuigingen.

 

Het inschrijfgeld verschilt per editie. We rekenen een totaalprijs voor het hele kamp. Alle maaltijden, alle activiteiten, alle begeleiding, alle materialen én de huur van alle accommodaties zijn dus bij de prijs inbegrepen.

Inschrijving

 

De inschrijving voor het MJ Zomerkamp 2022 start op 1 november 2021. Het aantal beschikbare plaatsen verschilt per kamp, wanneer dit aantal is bereikt sluit de inschrijving. Aanmeldingen die hierna binnenkomen zullen op volgorde van aanmelding op de reservelijst worden geplaatst.

 

Iedere deelnemer ontvangt ruim voor aanvang van het kamp een mail met het (definitieve) programma, een paklijst en een deelnemerslijst. Zo verschijn je goed voorbereid aan de start.

 

Wacht niet langer en geef je samen met je tafeltennisvrienden- en vriendinnen op voor het leukste tafeltenniskamp van de zomer. Deelname zorgt voor een prachtige herinnering voor altijd en tevens keer je als speler helemaal ingespeeld en afgetraind terug op de club.

 

MJ ZOMERKAMP 2022
Maximum aantal deelnemers
: 65

Eerstvolgende tafeltenniskamp

 

Het eerstvolgende MJ Zomerkamp wordt gehouden in Tilburg van 15 t/m 20 augustus 2022.


Quotes

Partners

× WhatsApp