Kampen

Kampen

Of het nu zomer of winter is, niets is zo leuk als vakantie. Om er voor te zorgen dat jouw vakantie onvergetelijk wordt, organiseert MJ Tafeltennis ieder jaar tafeltenniskampen. En jij kunt er bij zijn! Uiteraard gaan we tijdens het kamp heel veel tafeltennissen. Iedere dag wordt er getraind op de nieuwste technieken en tactieken en brengen we je de fijne kneepjes van de sport bij. Maar we leren je ook coole trickshots, zodat je je vriendjes en vriendinnetjes thuis op spectaculaire wijze kunt laten zien hoe goed je bent.

 

En dat is nog niet alles. Tijdens een zomerkamp doen we namelijk veel meer dan alleen tafeltennissen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een stoere bootcamp, een knotshockeytoernooi, een echte conditietest, een MJ-bioscoop, een peanutballtoernooi, een frisbeetoernooi en zwemmen? Bovendien sluiten we het kamp natuurlijk af met een feestavond, waarop we nog één keer alles uit de kast halen om de week goed af te sluiten!

 

Benieuwd naar de vorige kampen? Bekijk snel de aftermovie van het MJ Zomerkamp 2019 (XL-versie) of de video van het MJ Zomerkamp 2018!

 

Voor wie zijn MJ Tafeltenniskampen bedoeld?

 

De tafeltenniskampen van MJ Tafeltennis zijn bedoeld voor iedereen die het te gek vindt om op kamp te gaan, er van houdt om bezig te zijn met tafeltennis of andere sportieve activiteiten en graag nieuwe vrienden maakt. Er wordt veel plezier gemaakt, maar ook serieus gewerkt aan het verbeteren van tafeltennisvaardigheden.

Leiding en special guests

 

De leiding van MJ Tafeltennis bestaat uit gezellige, sportieve, enthousiaste en ervaren trainers, die er samen met jullie een fantastisch kamp van willen maken. Bovendien komen er tijdens het kamp altijd een of meerdere (ex-)internationals langs als special guest. Om training te geven, om je te coachen, om tegen jou te spelen, kortom: om jou nóg beter te maken! Tussen de trainingen door zit je samen met hem of haar te lunchen en kun je deze topspeler het hemd van het lijf vragen.

 

Locatie, catering en kosten

 

De locatie van MJ Tafeltenniskampen verschilt per editie. Bij weekkampen zorgen we voor een aparte slaapaccommodatie op of nabij de locatie waar de dagelijkse activiteiten plaatsvinden. Bij alle kampen zorgt de MJ begeleiding er bovendien voor dat het lichaam klaar is voor alle sportieve uitdagingen. Dit betekent dat er naast ontbijt, lunch en avondeten meerdere keren per dag tussendoortjes, drinken en fruit klaarstaan voor iedereen. Daarbij houden we natuurlijk rekening met eventuele allergieën, diëten en geloofsovertuigingen.

 

Het inschrijfgeld verschilt per editie. We rekenen een totaalprijs voor het hele kamp. Alle maaltijden, alle activiteiten, alle begeleiding, alle materialen én de huur van alle accommodaties zijn dus bij de prijs inbegrepen.

Inschrijving

 

De inschrijving voor het MJ Zomerkamp 2020 start op 1 november 2019. Het aantal beschikbare plaatsen verschilt per kamp, wanneer dit aantal is bereikt sluit de inschrijving. Aanmeldingen die hierna binnenkomen zullen op volgorde van aanmelding op de reservelijst worden geplaatst.

 

Iedere deelnemer ontvangt ruim voor aanvang van het kamp een mail met het (definitieve) programma, een deelnemerslijst en een paklijst. Zo verschijn je goed voorbereid aan de start.

 

MJ ZOMERKAMP 2020
Maximum aantal deelnemers
: 75

Eerstvolgende tafeltenniskamp

 

Het eerstvolgende MJ Zomerkamp wordt gehouden in Tilburg van 9 t/m 14 augustus 2020. Inschrijven kan vanaf 1 november 2019.


Quotes

Partners