Gasttrainingen

Gasttrainingen

Op zoek naar een bijzondere training, bijvoorbeeld als afsluiting van het seizoen? Als specialist op het gebied van tafeltennistraining verzorgt MJ Tafeltennis – Events graag gasttrainingen bij uw vereniging. Gasttrainingen worden altijd gegeven door een MJ Topper. U kunt kiezen voor een eenmalige gasttraining, een reeks gasttrainingen of een aantal losse gasttrainingen verspreid over het seizoen.

 

Kies zelf uw MJ Topper, frequentie en tijdsduur

 

Zoals alle activiteiten van MJ Tafeltennis – Events zijn ook onze gasttrainingen helemaal naar wens in te richten. U kiest dan ook zelf de MJ Topper die uw gasttraining(en) verzorgt. Onderaan de pagina treft u een overzicht van alle MJ Toppers die inzetbaar zijn voor de gasttraining(en). De Topper kan ingezet worden voor zowel jeugd- als seniorentrainingen. Ook de frequentie en tijdsduur van gasttrainingen zijn uiteraard naar eigen inzicht te bepalen. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een extra ingelaste training naast uw eigen trainingsprogramma, of de gasttraining inbedden in uw rooster ter vervanging van een of meerdere reguliere trainingen.

 

Uw MJ Topper kan u tijdens of na de training tevens voorzien van advies, bijvoorbeeld over de aanschaf van nieuw materiaal.

 

Locatie en kosten gasttrainingen

 

Onze gasttrainingen kunnen plaatsvinden op iedere gewenste locatie. De MJ Toppers komen graag bij u op bezoek. De kosten voor een gasttraining zijn afhankelijk van de locatie, duur, frequentie, aantal deelnemers en de gewenste MJ Topper. Vraag een vrijblijvende offerte aan of bel direct 06-16687432 voor meer informatie.

MJ TOPPERS

Britt Eerland

Nederlands Team

Lars de Visser

(ex) 1e divisie heren

Angelique Gertenbach

Superdivisie dames (België)

Dicky de Jong

Eredivisie heren

Jelle Bosman

Eredivisie heren

Mick de Vette

Eredivisie heren

Rajko Gommers

(ex) International

Jens Wiersma

1e divisie heren

Melanie Bierdrager

Eredivisie dames

Stephan Tromer

(ex) Superliga België

Arnoud Meijer

Eredivisie Heren

Yoeke Gunsing

Eredivisie dames

Boris de Vries

Eredivisie heren

Martijn de Vries

Eredivisie heren

Tafeltennis gasttraining? Vraag hier de vrijblijvende offerte aan!

    Quotes

    Partners

    × WhatsApp