Instellingen

Instellingen

Organisaties hebben de uitdaging het hele jaar rond voldoende afwisselende activiteiten te bieden aan haar publiek. Heeft u daarbij wel eens aan tafeltennis gedacht? Een leuke lichamelijke bezigheid voor jong en oud. Voor topfitte sporters, maar ook voor hen die kampen met verstandelijke of fysieke beperkingen. Wij zorgen voor een activiteit op maat gemaakt voor uw publiek.

 

Met een activiteit van MJ Tafeltennis – Events bent u gegarandeerd van een geheel verzorgde dag of dagdeel vol sportief vermaak. Heeft u een geschikte ruimte, dan komen we graag op locatie. Wanneer dit niet het geval is denken we graag mee. MJ regelt alles van opbouw tot afbouw. Laat de professionele trainers van MJ uw publiek meenemen in de wereld van tafeltennis. Liever een mix van allerlei verschillende speeltafels? Dat kan natuurlijk ook! Behalve onze tafeltennistafels hebben we o.a. ook tafelvoetbal-, airhockey- en pooltafels.

 

Bent u geïnteresseerd in een activiteit voor uw organisatie, of wilt u meer weten over de mogelijkheden? Vraag vrijblijvend een offerte aan of bel direct 06-16687432. Samen bespreken we de aspecten van uw organisatie en de wensen voor een sportieve en verzorgde (mid)dag.

Tafeltennis bij uw organisatie? Vraag hier de vrijblijvende offerte aan!

    Quotes

    Partners

    × WhatsApp