Privé trainingen

Privétrainingen

Wil jij op een efficiënte en effectieve manier werken aan je tafeltennistechniek en je spel zo stap voor stap verbeteren? Meld je dan aan voor privétraining van MJ Tafeltennis – Events. Door de intensieve begeleiding van onze toptrainers gaat je spel gegarandeerd met sprongen vooruit en ben je in no-time dé te kloppen tegenstander van elke afdeling, buurt, school of sportvereniging!

 

Samen met MJ Tafeltennis – Events ga je aan de slag. Dit kan in de vorm van 1-op-1 training of small group training (tot 5 personen). MJ Tafeltennis – Events biedt beide vormen aan voor jong en oud, man en vrouw, tafeltennissers met en zonder ervaring. Met het niveau en het trainingsdoel in het achterhoofd bepalen we in overleg met jou de oefenstof en gaan we aan de slag. Ook in de keuze en aanschaf van (nieuw) materiaal kunnen wij adviseren en desgewenst zelf voorzien.

 

Locatie privétraining

 

De privétrainingen van MJ Tafeltennis – Events vinden standaard plaats op een locatie in Heemstede. Op verzoek kunnen wij echter ook elders trainingen verzorgen.

 

Kosten en tijdsduur

 

De kosten voor een privétraining worden berekend per persoon en zijn afhankelijk van de locatie, duur, frequentie en het aantal deelnemers.

Wilt u weten hoe het kostenplaatje er voor uw gewenste schema uitziet? Of heeft u een andere vraag? Neem vrijblijvend telefonisch contact op via 06-16687432 of vraag een offerte aan.

Privé trainingen? Vraag hier de vrijblijvende offerte aan!

    Quotes

    Partners

    × WhatsApp