Basisonderwijs

Basisonderwijs

Op de basisschool verwerft een kind belangrijke vaardigheden, waar het de rest van zijn of haar leven plezier aan beleeft. Dat geldt zeker ook voor de (fijne) motoriek. Wetenschappelijk onderzoek toont aan dat er maar weinig sporten zo bevorderlijk zijn voor de motorische vaardigheden als tafeltennis.

 

Onze materialen en methoden zijn eenvoudig op maat te maken voor elke (leeftijds)groep en ieder niveau. Een voorbeeld van ons multi-inzetbare materiaal is Push-Pong. Deze vereenvoudigde vorm van tafeltennis, waarbij het balletje niet over de tafel stuitert maar rolt, hebben we speciaal ontwikkeld voor kinderen in het basis- en speciaal onderwijs. Zo is het aanleren van de basisprincipes van tafeltennis voor iedereen een koud kunstje. Via onze webwinkel kunt u bovendien zelf Push-Pong sets aanschaffen, zodat de leerlingen na onze activiteit verder kunnen gaan met het bewegenderwijs verkennen van de tafeltennissport.

 

Door het vele uitnodigende materiaal en de methodische, gedifferentieerde oefenstof maken wij er voor iedereen een sportief en uitdagend feestje van. En met het inzetten van de MJ Tafeltennis – Events lessen in het reguliere gymrooster is een alternatieve les(dag) zo geregeld. Wat is er leuker om de kinderen tijdens de laatste gymles van het schooljaar of vlak voor een vakantie echt iets bijzonders te laten doen?

 

Ervaar zelf hoe leuk tafeltennis kan zijn voor leerlingen in het basisonderwijs

 

Tijdens een tafeltennisles van MJ Tafeltennis – Events leren we de kinderen spelenderwijs belangrijke vaardigheden en helpen we ze essentiële gebieden van hun hersenen te stimuleren, zonder dat ze het zelf doorhebben. Ze zijn gewoon lekker sportief bezig en hebben de grootste lol. MJ Tafeltennis – Events ontzorgt u bovendien volledig: onze ervaren activiteitenbegeleiders nemen de gehele les voor rekening, brengen alle benodigde materialen mee en zorgen voor op- en afbouw op locatie. Het enige dat u hoeft te doen is de kinderen vertellen dat ze een hele speciale gymles tegemoet gaan.

 

Wilt u het liever iets groter aanpakken? Dat kan ook. MJ Tafeltennis – Events verzorgt regelmatig clinics op schoolsportdagen of een lokale instuif. Met name de MJ Tafeltennis – Eventsspeeltuin blijkt iedere keer weer enorm populair. Maar ook over onze spectaculaire demonstraties, waarbij de grenzen van het tafeltennis worden opgezocht, raken kinderen niet uitgepraat.

 

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden

 

Zoals u ziet zijn de mogelijkheden bij MJ Tafeltennis – Events vrijwel eindeloos. We gaan dan ook graag met u in gesprek om een les of clinic naar uw wens vorm te geven. Bel ons vrijblijvend op 06-16687432 of vraag direct een offerte aan.

Tafeltennis op basisonderwijs? Vraag hier de vrijblijvende offerte aan!

    Quotes

    Partners

    × WhatsApp