Verenigingen

Tafeltennis verenigingen

Net zo gek van tafeltennis als wij? Laat ons u dan helpen anderen ook enthousiast te maken. MJ Tafeltennis – Events heeft een rijke ervaring in het verzorgen van allerhande tafeltennisactiviteiten voor jong en oud, waardoor we als geen ander weten hoe we de meest uiteenlopende doelgroepen warm kunnen maken voor onze mooie sport. En daar plukt u als vereniging de vruchten van.

 

Het aanbod van MJ Tafeltennis – Events voor verenigingen is zeer divers. Zo kunnen wij namens uw vereniging een tafeltennisclinic verzorgen op bijvoorbeeld een school of lokale instuif, kunt u bij ons terecht voor een spectaculaire demonstratie, gasttrainingen of privétraining én organiseren we onvergetelijke tafeltenniskampen. Maar ook voor de huur van professioneel tafeltennismateriaal voor een (groot) toernooi staan we graag voor u klaar.

 

Welke activiteit u ook kiest, MJ Tafeltennis – Events ontzorgt u volledig: wij zorgen voor het materiaal, de op- en afbouw op locatie, een goed verloop van de activiteit, professionele begeleiding en volop spektakel  en plezier.

 

Meer weten over de mogelijkheden voor uw vereniging? Vraag een offerte aan of bel direct 06-16687432. We zijn altijd bereid mee te denken en passen onze activiteiten graag aan uw wensen aan.

Tafeltennis op uw vereniging? Vraag hier de vrijblijvende offerte aan!

    Quotes

    Partners

    × WhatsApp