Scholen

Scholen

Tafeltennis kan door iedereen beoefend worden. En net zoals met andere sporten en vaardigheden geldt ook hier ‘jong geleerd is oud gedaan.’ Maar er is een nog veel belangrijker reden om vroeg met tafeltennis te beginnen. Als kinderen op jonge leeftijd een tafeltennisbatje oppakken, trainen zij op een cruciaal moment in hun ontwikkeling hersengebieden die belangrijk zijn voor onder meer de fijne motoriek en zelfs cognitieve vaardigheden.

 

MJ Tafeltennis – Events helpt kinderen hier graag bij. Het uitgangspunt daarbij is dat de activiteiten voor iedereen leuk én uitdagend moeten zijn. Onze tafeltennisclinics en -lessen voor leerlingen in het basisonderwijs, voortgezet onderwijs of speciaal onderwijs zijn dan ook altijd op maat gemaakt. Denk dus eens aan tafeltennis als alternatieve gymles, voor één of meerdere klassen. Of laat ons een hele dag voor alle klassen organiseren.

 

Welke vorm u ook kiest, ieder kind wordt op het eigen niveau bediend en kan rekenen op de aandacht die hij of zij verdient. MJ Tafeltennis – Events kent inmiddels een ruime ervaring in het verzorgen van lessen en clinics aan leerlingen van alle leeftijdsgroepen. Wij nemen u graag alle zorg uit handen door naast professionele begeleiding tijdens de les, ook alle materialen en op- en afbouw op locatie voor rekening te nemen.

 

Wilt u liever speeltafels huren? Dat kan natuurlijk ook! Wij verhuren o.a. tafeltennis-, tafelvoetbal-, airhockey- en pooltafels. Een feest op school, een Open Dag of een ander speciaal moment? Onze speeltafels zorgen voor aandacht en plezier.

 

Wilt u weten wat MJ Tafeltennis – Events voor uw school kan doen? Neem vrijblijvend contact op via 06-16687432 of vraag direct een offerte aan via onderstaand formulier.

Tafeltennis op school? Vraag hier de vrijblijvende offerte aan!

    Quotes

    Partners

    × WhatsApp