Feesten en partijen

Feesten en partijen

Heb je er wel eens aan gedacht om je feest of partij op te leuken met een tafeltennisactiviteit?

Of het nu gaat om een familiefeest, het jubileum van je vereniging of zelfs je zilveren huwelijksfeest: een activiteit van MJ Tafeltennis – Events zorgt bij jong en oud voor energie, gezelligheid en hilariteit.

 

Laat ons bijvoorbeeld een tafeltennistoernooitje organiseren met alle genodigden en kom er achter of iedereen daadwerkelijk zo goed is als hij of zij altijd beweert. Of kies voor de tafeltennisspeeltuin, een ideale bezigheid voor de jongste feestgangers. Wat je ook kiest, MJ Tafeltennis – Events zorgt voor het juiste materiaal en professionele begeleiding.

 

Geïnteresseerd in onze arrangementen voor feesten en partijen?

 

De arrangementen van MJ Tafeltennis – Events zijn er in alle soorten en maten. Wanneer je ons inschakelt voor een feest of partij kunnen we daarom niet alleen materialen en begeleiding verzorgen, maar  ook een geschikte locatie. Desgewenst behoort ook catering tot de mogelijkheden. Het is maar net hoe je jouw activiteit vorm wilt geven. Vraag hier onder direct een vrijblijvende offerte aan of bel 06-16687432, dan bespreken we graag samen de mogelijkheden.

 

Wil je alleen een tafeltennistafel huren? Ook daarvoor kun je terecht bij MJ!

Tafeltennis op je feestje? Vraag hier de vrijblijvende offerte aan!

    Quotes

    Partners

    × WhatsApp