Mbo en hoger onderwijs

Mbo en hoger onderwijs

Naast ons aanbod voor basis-, voortgezet- en speciaal onderwijs verzorgen wij tevens uiteenlopende activiteiten voor studenten van het mbo, hbo of wo. Ook onder jongeren en jongvolwassenen is tafeltennis immers ongekend populair. Bovendien stimuleert een activiteit van MJ Tafeltennis – Events zowel lichaam als geest, doordat studenten sportief bezig zijn en onderwijl cruciale gebieden van de hersenen aanspreken. Concentratie, motoriek en samenwerking krijgen zo welhaast ongemerkt een impuls.

 

Laat MJ Tafeltennis – Events dus uw open dag, sportdag, jubileum of andersoortig evenement opleuken door middel van een clinic en/of demonstratie. Of organiseer een tafeltennistoernooi als sportieve en ludieke energizer tijdens een borrel. Waar u ook voor kiest, MJ Tafeltennis – Events neemt u alle zorg uit handen. Activiteiten worden van start tot finish begeleid door professionele en vakkundige trainers, die bovendien zelf alle benodigde materialen meenemen en zorgen voor op- en afbouw op locatie. Door het hele land, doordeweeks of in het weekend, waar en wanneer u maar wilt.

 

Clinics

 

Tijdens onze clinics nemen we in vogelvlucht alle facetten van het tafeltennis door. Vaak beginnen we met het behandelen van de basistechniek, om van daaruit door te gaan naar zaken als de service, het spelen met effect, individuele wedstrijden en dubbelspel. Tussendoor komen uiteraard ook de spelregels aan bod. Zo maken studenten stapsgewijs, bewegenderwijs en spelenderwijs een ontwikkeling door. Het dubbelspel leent zich bijvoorbeeld perfect voor het oefenen van samenwerking; bij tafeltennis betekent dubbelen namelijk dat je beurtelings moet slaan en dat vergt een goede afstemming met je partner.

 

Demonstraties

 

Met hoeveel balletjes kun je tegelijk tafeltennissen? Kun je nog spelen met een minuscuul tafeltennisbatje ter grootte van een theelepel? En wat gebeurt er als je andere huishoudelijke objecten gebruikt? Deze en vele andere vragen komen aan bod tijdens onze demonstratie. Het publiek hoeft echter niet ademloos toe te kijken, want we zoeken veelvuldig de interactie. Zo worden toeschouwers deelnemers en transformeert een statische demo in een interactieve activiteit vol hilariteit en energie! Onze demonstraties zijn perfect in te zetten als pauzenummer tijdens, of spetterende afsluiting van een clinic.

 

Meer info over de mogelijkheden voor het mbo en hoger onderwijs?

 

Clinics en demonstraties vormen slechts het topje van de ijsberg, er is nog veel meer dat MJ Tafeltennis – Events voor u kan doen. Wilt u meer weten over ons aanbod voor het mbo en hoger onderwijs? Of direct een offerte aanvragen? Vul dan uw gegevens in op onderstaand formulier of bel 06-16687432.

Tafeltennis op mbo en hoger onderwijs? Vraag hier de vrijblijvende offerte aan!

    Quotes

    Partners

    × WhatsApp