Clinics

Clinics

Regelmatig verzorgen wij namens verenigingen door heel het land tafeltennisclinics. Denk bijvoorbeeld aan het overnemen van een reguliere gymles bij een basisschool in de omgeving, of een clinic in het kader van een sportdag. Maar ook op een lokale instuif, bij bedrijven en andere organisaties kunnen we uw vereniging door middel van een clinic onder de aandacht brengen. Het is maar net waar u zich graag wilt laten zien. Onze clinics vormen een onbetaalbare reclame voor de sport én voor uw vereniging, die hierdoor de kans krijgt zich te profileren voor belangrijke doelgroepen.

 

Tijdens een tafeltennisclinic behandelen wij onder meer de basistechnieken, service en spelen met effect. Ook zetten we bij iedere clinic onze speciale tafeltennisrobot in, die volgens vooraf geprogrammeerde instellingen automatisch ballen toespeelt. Zo maken we van gymlessen een feestje. Ook tijdens jubilea, open dagen en andersoortige festiviteiten of evenementen kan een clinic van MJ Tafeltennis echter een absolute publiekstrekker zijn. Bij veel verenigingen zetten we bijvoorbeeld een tafeltennisspeeltuin uit tijdens de seizoensopening en/of –afsluiting.

 

Voor een volledige ervaring raden wij u aan de MJ Tafeltennis clinic te combineren met een tafeltennisdemonstratie. Tijdens deze interactieve show vol spectaculaire trucs en humor zoeken wij de grenzen van het tafeltennis op.

 

Iedere clinic is volledig verzorgd

 

Als u bij ons een clinic boekt, ontzorgen wij u van begin tot eind. De gehele clinic wordt begeleid door de professionele trainers van MJ Tafeltennis. Indien gewenst kunnen wij daarnaast ook een of meerdere landelijke topspelers uitnodigen. Uiteraard voorzien wij in alle benodigde materialen en zorgen we voor op- en afbouw op locatie. Zo heeft u zelf geen omkijken naar de organisatie.

 

Wilt u meer weten over onze tafeltennisclinics? Vul onderstaand formulier met uw gegevens in om een gratis offerte toegestuurd te krijgen of bel direct 06-16687432. Ook wanneer u zelf een clinic wilt organiseren maar niet goed weet hoe dit aan te pakken kunnen wij ondersteuning bieden.

Quotes

Partners