Clinics

Clinics

Regelmatig verzorgen wij namens verenigingen door heel het land tafeltennisclinics. Denk bijvoorbeeld aan het overnemen van een reguliere gymles bij een basisschool in de omgeving, of een clinic in het kader van een sportdag. Maar ook op een lokale instuif, in het winkelcentrum, bij bedrijven en andere organisaties kunnen we uw vereniging door middel van een clinic onder de aandacht brengen. Het is maar net waar u zich graag wilt laten zien. Onze clinics vormen een onbetaalbare reclame voor de sport én voor uw vereniging, die hierdoor de kans krijgt zich te profileren voor belangrijke doelgroepen.

 

Tijdens een tafeltennisclinic behandelen wij onder meer de basistechnieken, service en spelen met effect. Ook zetten we bij iedere clinic onze speciale tafeltennisrobot in, die volgens vooraf geprogrammeerde instellingen automatisch ballen toespeelt. Maar er is meer, veel meer. Ons ruime arsenaal aan activiteiten omvat onder meer de ballenzwever, maar ook Push-Pong, een speciale spelvariant die tafeltennis geschikt maakt voor iedereen van jong tot oud. Daarnaast kunt u kiezen voor de Smash It en een mikbord, waarbij de precisie van deelnemers grondig op de proef wordt gesteld. U vraagt, wij draaien. Zo maken we van gymlessen een feestje. Ook tijdens jubilea, open dagen en andersoortige festiviteiten of evenementen kan een clinic van MJ Tafeltennis – Events echter een absolute publiekstrekker zijn. Bij veel verenigingen zetten we bijvoorbeeld de Tafeltenniskermis uit tijdens de seizoensopening en/of –afsluiting.

 

Voor een volledige ervaring raden wij u aan de MJ Tafeltennis – Events clinic te combineren met een tafeltennisdemonstratie. Tijdens deze interactieve show vol spectaculaire trucs en humor zoeken wij de grenzen van het tafeltennis op.

 

Iedere clinic is volledig verzorgd

 

Als u bij ons een clinic boekt, ontzorgen wij u van begin tot eind. De gehele clinic wordt begeleid door de professionele trainers van MJ Tafeltennis – Events. Indien gewenst kunnen wij daarnaast ook een of meerdere landelijke topspelers uitnodigen. Uiteraard voorzien wij in alle benodigde materialen en zorgen we voor op- en afbouw op locatie. Zo heeft u zelf geen omkijken naar de organisatie. Op deze manier hebben we inmiddels activiteiten mogen verzorgen voor meer dan 70 verenigingen, verspreid door heel Nederland.

 

Wilt u meer weten over onze tafeltennisclinics? Klik op onderstaande button en vul het formulier met uw gegevens om een vrijblijvende offerte toegestuurd te krijgen, of bel direct 06-16687432. Ook wanneer u zelf een clinic wilt organiseren maar niet goed weet hoe dit aan te pakken kunnen wij ondersteuning bieden.

Tafeltennis clinic? Vraag hier de vrijblijvende offerte aan!

    Quotes

    Partners

    × WhatsApp