Clinics

clinics

Staat er op uw kantoor een tafeltennistafel waar iedere vrijdagmiddag fanatiek wordt gespeeld? Of hebben uw werknemers op een andere manier affiniteit met tafeltennis? Dan is een MJ Tafeltennis – Events clinic echt iets voor u. Wij komen graag bij u langs om het fanatisme een extra boost te geven.

 

Tijdens een tafeltennisclinic behandelen wij onder meer de basistechnieken, service en spelen met effect. Ook kunt u op verzoek gebruikmaken van onze speciale tafeltennisrobots, die volgens geprogrammeerde instellingen automatisch ballen toespeelt. De gehele clinic wordt begeleid door de professionele trainers van MJ Tafeltennis – Events. Uiteraard voorzien wij in alle benodigde materialen en zorgen we voor op- en afbouw op locatie. Zo heeft u zelf geen omkijken naar de organisatie.

 

Onze tafeltennisclinics zijn volledig op maat te maken: voor elke beschikbare ruimte, elk gewenst niveau, elk trainingsdoel en iedere groepsgrootte. En als er bij u geen geschikte locatie voorhanden is of u juist even niet op de werkvloer wilt zijn, doen we graag een voorstel voor een (sport)accommodatie bij u in de buurt.

 

Voor een volledige ervaring raden wij u aan de MJ Tafeltennis – Events clinic te combineren met een (mini) toernooi en/of tafeltennisdemonstratie. Tijdens deze interactieve show vol spectaculaire trucs en humor zoeken wij de grenzen van het tafeltennis op.

 

Meer informatie over clinics

 

Wilt u meer weten over onze tafeltennisclinics? Neem vrijblijvend contact op via 06-16687432 of vraag direct offerte aan via onderstaande button.

Tafeltennis clinic? Vraag hier de vrijblijvende offerte aan!

    Quotes

    Partners

    × WhatsApp