Demonstraties bedrijven

Demonstraties

Wilt u uw bedrijfstoernooi, evenement of tafeltennisclinic voorzien van een spetterend optreden? Tijdens een MJ Tafeltennis – Events demonstratie zoeken wij de grenzen van het tafeltennis op en laten we zien wat deze mooie sport allemaal te bieden heeft. Reken op een interactieve show, met spectaculaire trucs en volop humor. Next level tafeltennis van het allerhoogste niveau.

 

Met hoeveel balletjes kun je tegelijk tafeltennissen? Kun je nog spelen met een tafeltennisbatje ter grootte van een theelepel? En wat gebeurt er als je andere huishoudelijke objecten gebruikt? Deze en vele andere vragen komen aan bod tijdens een showcase die zijn weerga niet kent. Het publiek hoeft daarbij echter niet ademloos toe te kijken. Tijdens een tafeltennisdemonstratie zoeken we namelijk veel interactie met het publiek. Zo worden toeschouwers deelnemers en transformeert een statische demo in een interactieve activiteit vol hilariteit en energie!

 

Kosten en tijdsduur demonstraties

 

Demonstraties zijn bij MJ Tafeltennis – Events los te boeken, maar ook in combinatie met andere activiteiten zoals bijvoorbeeld een clinic of bedrijfstoernooi/bedrijfsuitje. De standaard tijdsduur van de tafeltennisdemonstratie is 45 minuten, maar net zoals alle andere activiteiten kan dit desgewenst aan uw voorkeuren worden aangepast.

 

Geïnteresseerd in een tafeltennisdemonstratie? Neem vrijblijvend telefonisch contact op via 06-16687432 of klik op de onderstaande knop om een offerte aan te vragen.

Tafeltennis demonstratie? Vraag hier de vrijblijvende offerte aan!

[cf7-form cf7key=”algemene-offerte-simpel”]

Quotes

Partners

× WhatsApp