Tafeltennistafel huren

Tafeltennistafel huren

Wil je een tafeltennistoernooi organiseren? Of wil je een feestje op het werk, de sportvereniging of bij je thuis opleuken door onze speeltafels neer te zetten? Huur dan de gewenste speeltafels en al het benodigde speelmateriaal bij MJ Tafeltennis – Events.

 

MJ Tafeltennis – Events is al jaren dé specialist van Nederland op het gebied van tafeltennistafels. Door onze langdurige samenwerking met nationale en internationale tafeltennisfabrikanten kunnen wij je tegen een scherpe prijs voorzien van het allerbeste materiaal. Ons zeer ruime assortiment van officiële wedstrijdtafels en overige accessoires is geschikt voor ieder evenement en gezelschap, van klein tot groot.

 

MJ Tafeltennis – Events doet nog veel meer. Behalve verhuur van tafeltennismaterialen is MJ Tafeltennis – Events ook gespecialiseerd in het verzorgen van o.a. clinics, demonstraties en toernooien. Voor meer informatie over de mogelijkheden neem contact met ons op.

 

Kosten verhuur tafeltennistafel

 

De kosten voor het huren van onze materialen is uiteraard afhankelijk van de duur en hoeveelheid. Je huurt echter al een officiële wedstrijdtafel met 4 batjes en 5 balletjes vanaf € 65 per week (excl. btw en excl. transport). Vraag direct een offerte aan via onderstaand formulier of neem vrijblijvend telefonisch contact op via 06-16687432 voor meer informatie. Wij zitten gevestigd in Heemstede.

Wij verhuren ook

Tafelvoetbaltafels

Airhockeytafels

Pooltafels

Beerpongtafels

Dart-sets

En meer..

Tafeltennistafel huren? Vraag hier de vrijblijvende offerte aan!

    IndoorOutdoorBeide

    VoetbaltafelsPooltafelsAirhockeytafelsBeerpongtafelsDart-setsSjoelbakkenBatjesBalletjesScheidsrechterstafelsScorebordenSpeelveldomrandingenEre-podium (1e, 2de, 3de plek)

    Quotes

    Partners

    × WhatsApp