Demonstraties

Demonstraties

Op zoek naar een leuke manier om leden te werven of  verder aan uw vereniging te binden? Denk eens aan een demonstratie van MJ Tafeltennis – Events! Tijdens een demonstratie zoeken wij de grenzen van het tafeltennis op en laten we zien wat onze mooie sport allemaal te bieden heeft. Reken op een interactieve show, met spectaculaire trucs en volop humor. Next level tafeltennis van het allerhoogste niveau.

 

Tafeltennissen met een koekenpan, barkruk of minibatjes? Vijf meter of meer achter de tafel staan voor een smashrally? Dit soort zaken is geen enkel probleem voor de ervaren spelers van MJ Tafeltennis – Events. Tijdens een interactieve show vol hilariteit en energie laten we graag zien wat je met enige creativiteit allemaal kunt bedenken op het gebied van tafeltennis. Laat u verbazen!

 

Een demonstratie van MJ Tafeltennis – Events is dé perfecte manier voor verenigingen om grote groepen kennis te laten maken met de sport. Denk bijvoorbeeld aan het overnemen van een reguliere gymles in het basis- of voortgezet onderwijs. Onze demo zit boordevol leuke trucs, veel humor, maar natuurlijk ook gewoon tafeltennis van hoog niveau. Een complete showcase waarin alle facetten van onze mooie sport aan bod komen. Tijdens de demonstratie zoeken we veel interactie met het publiek en worden toeschouwers regelmatig uitgenodigd om mee te doen. Geen statisch schouwspel dus, maar een spetterend interactief geheel.

 

De ervaring leert dat er bij een demonstratie plek is voor zo’n 100 tot 150 aanwezigen. Een mooie gelegenheid dus om in één klap een grote groep mensen te bereiken én aan te moedigen om zelf te gaan tafeltennissen bij uw vereniging. Maar ook bij reeds bestaande leden kan een demonstratie een enorme boost van het enthousiasme teweegbrengen. Zet ons daarom bijvoorbeeld eens in bij speciale evenementen op de vereniging, zoals jubilea of clubkampioenschappen.

 

Kosten en tijdsduur demonstraties

 

Demonstraties zijn bij MJ Tafeltennis – Events los te boeken, maar ook in combinatie met andere activiteiten. De standaard tijdsduur van de tafeltennisdemonstratie is +-40 minuten, maar zoals alle andere activiteiten kan dit desgewenst aan uw voorkeuren worden aangepast.

 

Geïnteresseerd in een tafeltennisdemonstratie? Bel ons vrijblijvend op 06-16687432 of vraag een offerte aan.

Tafeltennis demonstratie? Vraag hier de vrijblijvende offerte aan!

    Quotes

    Partners

    × WhatsApp