Tafelvoetbaltafel huren

Tafelvoetbaltafel huren

Wil je een tafelvoetbaltoernooi organiseren? Of wil je een feestje op het werk, op de sportvereniging of bij je thuis opleuken door onze speeltafels neer te zetten? Huur dan de gewenste speeltafels en al het benodigde speelmateriaal bij MJ Tafeltennis – Events.

 

Door onze langdurige samenwerking met nationale tafelvoetbal-fabrikanten kunnen wij je tegen een scherpe prijs voorzien van het allerbeste materiaal. Onze officiële voetbaltafels en overige accessoires zijn geschikt voor ieder evenement en gezelschap, van klein tot groot.

 

MJ Tafeltennis – Events doet nog veel meer. Behalve het verhuren van tafelvoetbalmaterialen ligt de specialisatie ook bij de verhuur van o.a. tafeltennistafels en het verzorgen van clinics, demonstraties en toernooien. Voor meer informatie over de mogelijkheden neem contact met ons op.

 

Kosten verhuur tafelvoetbaltafel

 

De kosten voor het huren van onze tafelvoetbal materialen is uiteraard afhankelijk van de duur en hoeveelheid. Je huurt echter al een officiële voetbaltafel met balletjes vanaf € 70,- per week (excl. btw en excl. eventueel transport). Vraag direct een offerte aan via onderstaand formulier of neem vrijblijvend telefonisch contact op via 06-16687432 voor meer informatie. Wij zitten gevestigd in Heemstede.

 

Let op: bij vochtig weer zijn tafelvoetbaltafels niet geschikt om buiten te gebruiken!

Wij verhuren ook

Tafeltennistafels

Airhockeytafels

Pooltafels

Beerpongtafels

Dart-sets

En meer..

Tafelvoetbaltafel huren? Vraag hier de vrijblijvende offerte aan!

    IndoorOutdoorBeide

    TafeltennistafelsPooltafelsAirhockeytafelsBeerpongtafelsDart-setsSjoelbakkenBatjesBalletjesScheidsrechterstafelsScorebordenSpeelveldomrandingenEre-podium (1e, 2de, 3de plek)

    Quotes

    Partners

    × WhatsApp