Verjaardagsfeestjes

Verjaardagsfeestjes

Wie jarig is, krijgt cadeautjes. Trakteer de jarige(n) dus op dit onvergetelijke dagje uit met vriendjes en vriendinnetjes! Of je nu nog nooit hebt getafeltennist of de ongeslagen kampioen bent van de school: verjaardagsfeestjes van MJ Tafeltennis – Events zijn leuk voor iedereen. Wij zorgen voor een sportief, uitdagend, maar bovenal supergezellig partijtje. En natuurlijk sluiten de spelvormen hartstikke goed aan bij de leeftijd van de kids!

 

Activiteiten kinderpartijtje

 

Tijdens een volledig verzorgd MJ Tafeltennis – Eventspartijtje zorgen we voor een superleuk spellencircuit, waarbij je achter elkaar verschillende tafeltennisoefeningen en -spelletjes doet. Wat dacht je bijvoorbeeld van snoepjestafeltennis: mik op de tafelhelft met snoep en win ieder snoepje dat je raakt! Maar we hebben ook een tafeltennisrobot die achter elkaar ballen op je af schiet (natuurlijk wel zo dat je ze terug kunt slaan!), minitafels met minibatjes, een golventafel, de ballenzwever, Push-Pong en nog véél meer. Als je dat leuk vindt kunnen we bovendien ook een tafeltennistoernooi organiseren.

Naast alle spelletjes geven we ook een korte demonstratie, waarbij de ervaren tafeltennissers van MJ zelf in actie komen. Tijdens een spectaculaire en interactieve show spelen we onder andere met hele kleine batjes en nemen we jullie mee in de wondere wereld van effect.

 

Iets lekkers voor bij het feestje

 

Een kinderfeestje is niet compleet zonder iets lekkers. Daarom staat er naast de snoepjes van het snoepjestafeltennis tijdens het partijtje onbeperkt drinken klaar. Desgewenst sluiten we de dag af met een heerlijk broodje knakworst voor iedereen. Zo ga je niet alleen met een hoop herinneringen, maar ook met een volle buik naar huis! Als extraatje kan je ook nog kiezen voor een zakje chips tussendoor.

 

Locatie verjaardagsfeestje

 

De verjaardagsfeestjes van MJ worden standaard gegeven in de zaal van HBC Tafeltennis op Sportpark HBC, Cruquiusweg 39 te Heemstede.

 

Kosten en tijdsduur

 

MJ Tafeltennis – Events verjaardagsfeestjes zijn er in alle soorten en maten. Om het gemakkelijk te maken hebben we hier onder alvast 2 mogelijke varianten opgeschreven. De prijs is steeds berekend op basis van (maximaal) 12 kinderen.

 

Optie 1

  Snoepjestafeltennis, toernooi & show

Tijdsduur ca. 2 uur

Prijs € 175 (of € 190 inclusief broodjes knakworst)

Optioneel: zakje chips voor tussendoor: €0,50 p.p.

 

Optie 2

 Snoepjestafeltennis, spellencircuit & show

Tijdsduur ca. 2 uur

Prijs € 190 (of € 205 inclusief broodjes knakworst)

Optioneel: zakje chips voor tussendoor: €0,50 p.p.

 

Bovenstaande prijzen zijn inclusief btw en op basis van maximaal 12 kinderen. Maar als je samen met je vriendje of vriendinnetje een feestje wilt geven is dat geen probleem, want grotere groepen zijn natuurlijk ook welkom. In dat geval rekenen we een meerprijs die afhankelijk is van de exacte groepsgrootte.

 

Neem contact met ons op

 

Wil je meer weten over hoe MJ Tafeltennis – Events van jouw verjaardag het beste feestje ooit kan maken? Bel direct 06-16687432 of vraag een offerte aan.

Quotes

Partners

× WhatsApp