Bedrijfsuitjes / teamuitjes

bedrijfsuitje of bedrijfstoernooi

Vrijwel iedereen is in zijn jeugd in aanraking gekomen met tafeltennis. Of het nu op het schoolplein was, op de camping, of toch nog weer ergens anders, u kunt zich vast nog herinneren hoeveel plezier u had. Laat uw organisatie dit plezier samen (her)beleven met een bedrijfsuitje van MJ Tafeltennis – Events!

 

Onze tafeltennisactiviteiten kunnen worden aangepast aan groepen van ieder formaat. Of het nu een bedrijfsuitje betreft met de gehele organisatie, een afdeling of slechts een enkel team, wij vinden vanuit onze rijke ervaring in overleg met u altijd een vorm die goed bij het gezelschap past. Zo kunnen we bijvoorbeeld bij grote groepen switchen van een enkel- naar een dubbeltoernooi, waarbij we alvast kunnen verklappen dat een dubbelpartij flink wat samenwerking vereist.

 

Locatie en consumpties bedrijfsuitje of bedrijfstoernooi

 

Wanneer u bij MJ Tafeltennis – Events een bedrijfsuitje of bedrijfstoernooi boekt, komen we desgewenst graag bij u langs. Maar als u juist even weg wilt van de werkvloer kan dat natuurlijk ook. Door ons uitgebreide netwerk van sportaccommodaties door het hele land is er altijd een geschikte locatie bij u in de buurt. Indien gewenst kunnen wij u tevens de zorg over consumpties uit handen nemen en zelfs een afsluitend buffet organiseren. Zo kunt u uw uitje precies zo vormgeven als u het wilt.

 

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw organisatie? Vraag direct een offerte aan via onderstaande knop of bel ons op 06-16687432.

Tafeltennis Bedrijfsuitje? Vraag hier de vrijblijvende offerte aan!

    Quotes

    Partners

    × WhatsApp