Evenementen

Evenementen

Wilt u een evenement of activiteit van uw organisatie van een extra impuls voorzien? Denk dan eens aan tafeltennis. Tafeltennis is de ideale manier om de aandacht te trekken en vast te houden. Het is snel, actief en vol energie. Iedereen kijkt op als het bekende geluid van een pingpongbal klinkt!

 

Wanneer u ons inschakelt zorgt MJ Tafeltennis – Events voor een in het oog springende publiekstrekker, bijvoorbeeld met een tafeltennisdemonstratie, tafeltennisrobots, minitafeltennistafels of onze eigen pingpongballenzwever. Onze in het oog springende materialen en professionele expertise zorgen gegarandeerd voor een bijzondere attractie, waar bezoekers het nog lang over zullen hebben.

 

Kosten en tijdsduur evenement

 

De activiteiten van MJ Tafeltennis – Events kunnen volledig worden aangepast aan uw voorkeuren en zijn geschikt voor alle bedrijfs- of sportevenementen, promotiedagen, beurzen, open dagen, workshops en nog veel meer. De tijdsduur is altijd in overleg.

De kosten van onze activiteiten variëren per type en duur. Geef uw wensen telefonisch aan ons door via 06-16687432 of klik op de onderstaande knop voor een vrijblijvende offerte.

Tafeltennis op uw evenement? Vraag hier de vrijblijvende offerte aan!

    Quotes

    Partners

    × WhatsApp