Tafeltennis op maat

Tafeltennis op maat

Tafeltennistoernooi op het werk? Een feestje thuis? Een beurs? Een fuif in de kantine of een ander moment waar een tafeltennistafel nodig is?

Huur je tafeltennistafel bij MJ Tafeltennis – Events!

 

MJ Tafeltennis – Events is al jaren de specialist in tafeltennistafels, door onze langdurige samenwerking met nationale en internationale

tafeltennisfabrikanten. Wij hebben een groot assortiment aan tafeltennistafels, van officiële tafels tot en met mini tafeltennistafels.

 

Door ons ruimte assortiment kunnen wij ook grotere tafeltennisevenementen van meerdere tafels voorzien.

Kosten: v.a. € 60,- excl. btw per tafel per week.

Quotes

Tekstelement in twee kolommen

Met een heleboel energie zijn Jeroen en ik in 2012 onze eigen onderneming gestart. MJ Tafeltennis – Events groeit hard en door het hele land zetten wij onze activiteiten uit.

Ik zat in groep 6 toen ik bij Ttv Haarlem begon met tafeltennissen. Door vrienden en vriendinnen die in Heemstede op tafeltennis zaten ben ik vrij kort daarna bij HBC gaan spelen. Bij deze grote club had ik veel uitdaging ging ik steeds beter spelen. Bij de jeugd heb ik twee jaar op het hoogste niveau mogen spelen.

Hierna ben ik me binnen de vereniging met andere vrijwilligers gaan richten op het organiseren en begeleiden van jeugdactiviteiten. Het begeleiden, coachen en het spelniveau van de deelnemers verbeteren, zijn voor mij de leukste aspecten van het werken in de sport. Natuurlijk moet spelplezier daar altijd bij aanwezig zijn.

Momenteel gaan het hele land door om op verschillende locaties kinderen, volwassenen en ouderen te entert(r)ainen en op een leuke speelse manier te laten bewegen. De sport zó aanpassen dat deze voor elk niveau en elke leeftijd een succesbeleving oplevert, is geweldig!

Na de CIOS opleiding en diverse banen in de sport, begon in 2012 het echte ondernemen. Samen met Mark begonnen we MJ Tafeltennis – Events.

Op 10 jarige leeftijd begon ik met tafeltennissen. Ik nam deel aan het Kindertafeltennisfeest (basisscholenkampioenschap van Heemstede e.o.) van HBC Tafeltennis. Vanaf het moment dat ik lid werd trainde ik veel en had ik ontzettend veel plezier in de sport. In mei 2007 werd het harde trainen beloond en mocht ik mezelf met mijn twee teamgenoten, na het winnen van de Kampioenspoule, het beste jeugdteam van Nederland noemen. Individueel was mijn grootste succes in juni 2005. Ik werd toen tweede van Nederland bij de jongens kadetten (t/m 16 jaar) bij de Nederlandse Jeugd Meerkampen.

Na deze successen stortte ik mij steeds meer op deze sport. Ik begon met training geven en het organiseren van toernooien en evenementen op de club. Dit was een goede voorbereiding op het CIOS, waar ik in 2010 mijn diploma heb behaald.

Met veel plezier ben ik samen met Mark van hobby werk gaan maken en hebben we een prachtig bedrijf op gezet. Wij laten met MJ Tafeltennis – Events zien dat wij voor iedere doelgroep een activiteit op maat kunnen verzorgen. Onze hoofdingrediënten hiervoor zijn plezier, innovatie een succesbeleving én uitdaging.

Partners

× WhatsApp