Table Stars XL Clinic aanvragen

Table Stars XL Clinic aanvragen

De Tafeltennisbond kan door haar brede netwerk met verenigingstrainers en andere professionals zoals MJ Tafeltennis – Events ondersteuning bieden bij het vinden van een geschikte lesgever voor het verzorgen van een tafeltennisclinic op school. Er zijn ook mogelijkheden om een professional van bond in te zetten, eventueel in combinatie met een TeamNL speler. Neem voor vragen/meer informatie contact op met Sven Groot via groot@tafeltennis.nl.

Stimuleringssubsidie van €100,- voor verenigingen: Laat MJ Tafeltennis – Events een Table Stars clinic XL verzorgen op een school bij jou in de buurt!
In MJ Tafeltennis – Events hebben we een partner gevonden die uitblinkt in het verzorgen van schoolclinics. Met de Table Stars clinic XL krijgt de school gegarandeerd een gave gymles en bovendien neemt MJ Tafeltennis – Events ook alle materialen (tafels, batjes, ballen, spellen) mee dus kan de clinic op iedere gymlocatie plaatsvinden. In 2021 kunnen we aan tien verenigingen een stimuleringssubsidie geven van €100,- op de clinic waardoor de gemiddelde kosten voor de vereniging uitkomt op €300,-.

Digitale sessie ‘ledenwerving’
Met alleen de schoolclinic ben je er nog niet, er zal meer gedaan moeten worden om de kinderen van schoolclinic naar de club te krijgen. Middels een gratis digitale sessie deelt NTTB collega Sven Groot zijn ervaringen (en die van andere clubs zoals deze aanpak van TTV Trias en deze aanpak van SHOT) om de vereniging te ondersteunen tijdens de voorbereidingen van het ledenwerfproject.

Als je gebruik wilt maken van de stimuleringssubsidie inclusief digitale sessie ledenwerving kun je contact opnemen met Sven Groot via groot@tafeltennis.nl. Let op, onderstaande voorwaarden zijn van toepassing.× WhatsApp