Trainingsdag XL

Trainingsdag XL

Is een gewone training voor jou niet genoeg? Wil je echt intensief aan de slag met je techniek, service en de rest van je spel? Geef je dan op voor een MJ Trainingsdag XL. De naam zegt het eigenlijk al: de Trainingsdag XL is een volle dag trainen, waarbij we aandacht besteden aan alle onderdelen van het tafeltennis.

 

Tijdens een Trainingsdag XL komen techniek, tactiek en service uitgebreid aan bod. Om je reflexen en concentratie te trainen doen we ook multi ball training. En wat dacht je van het spelen tegen onze eigen tafeltennisrobot of het oefenen van trickshots? De hele dag staan er minimaal twee trainers van MJ Tafeltennis – Events én een nationale toptrainer en/of topspeler voor je klaar. Je kunt ze alles vragen wat je wilt, want ze zijn er om jou beter te maken. Natuurlijk is er tussendoor voldoende ruimte voor rust en een uitgebreide sportlunch. En om de dag goed te beginnen ontvangt iedere deelnemer voorafgaand aan de training een heus MJ Tafeltennis – Events cadeau!

 

Bekijk HIER hoe leuk en leerzaam de Trainingsdag XL dagen zijn.

Programma Trainingsdag XL

09:45-10:00 Ontvangst
10:00-12:00 Ochtendtraining
12:00-13:00 Uitgebreide sportlunch en rustpauze
13:00-14:15 Middagtraining deel 1
14:15-14:30 Korte pauze
14:30-15:30 Middagtraining deel 2
15:45-16:00 Vragen-, foto’s- en handtekeningenrondje met de topper
16:00 Einde MJ Trainingsdag XL

Doelgroepen en locatie

De MJ Trainingsdag XL is er voor iedereen, maar om er voor te zorgen dat je op je eigen niveau wordt uitgedaagd hebben we aparte trainingsdagen voor verschillende doelgroepen. Zo organiseren we onder meer XL Trainingsdagen voor:

  • alle jeugd (starters, competitiespelers (afdeling en landelijk))
  • competitie spelende jeugd
  • afdelingscompetitie spelende jeugd
  • landelijk spelende jeugd
  • senioren

De XL Trainingsdagen van MJ vinden verspreid door heel Nederland plaats, bij verschillende verenigingen.

Meer info en inschrijven

 

Aankomende Trainingsdag XL:

Datum: onbekend – Locatie: onbekend – Voor: Alle jeugd

Toptrainer- speler: onbekend

Maximum aantal deelnemers: onbekend

 

Direct inschrijven? Dat kan via het onderstaande inschrijfformulier. Het formulier verdwijnt als er geen vrije plekken meer zijn.

Als je ons mailt op trainingsdagxl@mjtafeltennis.nl sturen we je bovendien graag een gratis poster of een aantal flyers toe, die je kunt uitdelen bij jou op de club.

Quotes

Partners

× WhatsApp